Profil / ProfilMit navn er Susi, jeg er født i 1983, opvokset med hund, og har trænet egne hunde siden en alder af ca. 9 år.
Jeg bor sammen med min kæreste Martin, vores hunde og andre dyr på et lille landsted i skønne Midtsjælland.

Jeg har haft schæferhunde i over 20 år, derudover har jeg haft terrier og Border Collie, men siden jeg tog jagttegn i 2010 har mit fokus været på jagthunde, jagt og jagthundetræning.

Jeg fungerer som hundefører på en del jagter rundt om i landet, både på store godsjagter og konsortiejagter, det er hundearbejdet jeg bruger mest tid på og brænder for.
Jeg har praktisk jagt og jagttræningserfaring med både spaniels, retrievere og stående hunde. Vores hundehold består pt af FT Cocker Spaniel og F1 Labrador, da det er denne type jagthund der passer bedst til vores jagtbehov, livsstil og temperament.

Jeg har bl.a. trænet og konkurreret i agility, lydighed, IPO, udstilling, schweissspor og markprøver.

Vores hunde er først og fremmest JAGTHUNDE, og jagt er det som vi sætter allerhøjest herhjemme, de bliver brugt på nogle få jagtlige prøver, men det er ikke prøveresultater der er vores primære fokus.
Hundene bor sammen med os inde i huset og vi deler både seng og sofa, de fungerer som helt almindelige familiehunde i hverdagen, derudover kommer de med på vandringer, ferier, ture og meget mere.

Jeg har igennem mine mange år med hundetræning, set, prøvet og hørt om mange forskellige træningsmetoder. Jeg bruger belønningsbaserede og positive indlæringsmetoder i min træning af hundene. Jeg forsøger at holde mig så opdateret og informeret som overhovedet muligt indenfor metoder m.m. i forbindelse med hundetræning, og tager på et utal af kurser, foredrag, webinars, m.m.
 
 
Praktisk trænererfaring:
 
2022 - Nu: 
Opstartet Glad Jagthund efter endt Jagthundeinstruktøruddannelse hos Sanne Ammitzbøll
2018 - 2022:
Givet enetimer i jagthundetræning i privat regi
2015 - 2018:
Underviser hos Klikkerklog.dk hvor jeg har haft Udstillingstræning for jagthunde og Jagthundegrundtræning for spaniels og retrievere.
2001 - 2009:
Underviser i Schæferhundeklubben - Kreds 5 Hillerød og Kreds 55 Farum. Hvor jeg har undervist i agility, lydighed, spor, klikkertræning, familiehundehold og prøvehold.


Glad Jagthund | CVR: 43405292 | Munke Bjergby - Danmark | gladjagthund@gmail.com